Tortilla de Berenjena y Patata

Tortilla de Berenjena y Patata

Hello everybody, it's Louise, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Tortilla de Berenjena y Patata. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Tortilla de Berenjena y Patata is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is easy, it's quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. Tortilla de Berenjena y Patata is something which I have loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Tortilla de Berenjena y Patata, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tortilla de Berenjena y Patata delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Tortilla de Berenjena y Patata is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Tortilla de Berenjena y Patata estimated approx 45 minutos.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Tortilla de Berenjena y Patata using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.

La berenjena es originaria de las zonas asiáticas, se cultiva desde muy antiguo en la India, Birmania y China, hacia el año 1.200 ya se cultivaba en Egipto, desde donde fue introducida en la Edad Media, a través de la Península Ibérica y Turquía, a los países de la cuenca Mediterránea y el resto de Europa, fue en el siglo XVII cuando se introdujo en la alimentación, tras ser utilizada en medicina para combatir inflamaciones cutáneas y quemaduras.
Los latinos la llamaron "mala insana" porque, según ellos, la berenjena alteraba al hombre y, le predisponía a la lujuria, por eso fue también conocida como amoris poma.
España fue el primer país occidental en hacer uso culinario de la berenjena, fueron traídas por los árabes, y hay constancia de su cultivo en las huertas levantinas y andaluzas en la alta Edad Media.
Baltasar del Alcázar, poeta festivo sevillano del siglo XVI, el famoso autor de La cena jocosa, escribe en alusión a la berenjena en almodrote:
“Tres cosas me tienen preso de amores el corazón: la bella Inés, el jamón y berenjenas con queso”, no sorprende que el refranero diga: “Berenjenas con queso, saben a beso”.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Tortilla de Berenjena y Patata:

  1. 1 Berenjena
  2. 1 Patata (grande)
  3. 3 Huevos
  4. Aceite de oliva
  5. Sal
  6. Guarnición
  7. Tostadas
  8. Tomate
  9. Aceite de oliva
  10. Sal

Instructions to make to make Tortilla de Berenjena y Patata

  1. Cortamos tanto la patata como la berenjena en cuadraditos pequeños, se nos hará antes al freír, también preparamos los huevos, los salamos
  2. Ponemos una sartén al calor con un poco de aceite y echamos todo, ponemos a fuego medio y dejamos que se vaya friendo, salamos, mientras, batimos los huevos, cuando veamos que está frito nuestro relleno lo echamos al huevo y lo mezclamos hasta que esté todo integrado
  3. Devolvemos a la sartén y comenzamos a hacer la tortilla, cuando veamos que la tenemos por la parte inferior y con la ayuda de un plato le damos la vuelta y permitimos que se haga por ésta otra parte, una vez lista la sacamos y dejamos reposar 10 minutos más o menos antes de servir, mientras, hacemos unas tostadas con tomate para que acompañen a la tortilla
  4. La cortamos por el centro ya que es para dos comensales y servimos

As your experience and also self-confidence expands, you will discover that you have more all-natural control over your diet and adjust your diet regimen to your personal preferences gradually. Whether you intend to offer a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a bit more or less spicy, you can make basic changes to accomplish this objective. Simply put, begin making your dishes on time. When it comes to standard food preparation abilities for beginners you don't require to discover them however only if you grasp some basic food preparation strategies.

This isn't a full guide to fast and very easy lunch recipes but its great something to chew on. Ideally this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this exceptional food Simple Way to Prepare Award-winning Tortilla de Berenjena y Patata. Thanks so much for reading. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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