Pechugas a la pimienta y al curry...
Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Pechugas a la pimienta y al curry.... One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Pechugas a la pimienta y al curry... is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions every day. It's easy, it's quick, it tastes yummy. Pechugas a la pimienta y al curry... is something which I've loved my whole life. They are fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Pechugas a la pimienta y al curry..., starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechugas a la pimienta y al curry... delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pechugas a la pimienta y al curry... is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pechugas a la pimienta y al curry... estimated approx 15 minutos.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Pechugas a la pimienta y al curry... using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.
Tenía dos pechugas de pollo (de pavo también irían bien) y mi madre las puso "macerándose" con un poco con limón, pimienta molida y sal. Los chicos querían un sabor más fuerte y me pidieron si las podía hacer "a la pimienta". Les dije que sí, pero resulta que no me dí cuenta que no tenía nata... Y aquí empieza la historia de una receta sencilla e improvisada...
Los chicos se chuparon los dedos.
Ingredients and spices that need to be Take to make Pechugas a la pimienta y al curry...:
- 2 pechugas de pollo grandes, pero más bien finas
- pimienta negra molida
- pimienta negra en grano (aplatada)
- 1 cda leche condensada
- 1/2 vaso leche entera
- 1 cda mantequilla
- 1 poco que curry en polvo
- limón
- aceite de oliva
- sal
- ajos
- Sal con hierbas (de carmencita)
Instructions to make to make Pechugas a la pimienta y al curry...
- Aunque algún paso pueda resultar superfluo, la cuento tal cual me salió la receta.
- Poner a macerar media hora las pechugas con limón, un poco de aceite de oliva, pimienta milida (con molinillo) y sal.
- En un sartén con un poco de aceite echar unos ajos unos instantes para que el aceite tome un poco de sabor. Echar las pechugas y dorarlas. Hasta aquí es mi receta de pechugas que muchas noches los chicos cenan. Pero...
- En un mortero (como no tenía cogí un pequeño cuenco) eché una cucharada de granos de pimienta (de buena calidad), los aplasté, algunos granos quedaron enteros. Como no tenía nata, agregé en el mismo cuneco una cucharada de leche condensada y medio vaso de leche entera, además le agrege un poco de mantequilla, intente disolver un poco con una cuchara esa extraña mezcla...
- Cuando las pechugas estaban doradas les añadí la mezcla anterior en la misma sartén y le puse un fuego fuerte, bañé un ratito las pechugas intentando que se redujera "la salsa", así las cosas olí y vi que le faltaba "aroma", asi que ni corto ni perezoso, espolvoree un poco de curry por encima, removí un poco y serví.
- Contra todo pronóstico los chavales repelaron y repelaron la pechuga y la última gota de salsa del plato...
As your experience and self-confidence expands, you will discover that you have extra all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet to your personal tastes over time. Whether you intend to serve a recipe that uses fewer or more components or is a little bit essentially hot, you can make simple modifications to attain this goal. To put it simply, start making your dishes on schedule. When it comes to standard cooking abilities for beginners you do not need to learn them yet only if you grasp some easy cooking techniques.
This isn't a full guide to fast and also very easy lunch dishes however its great food for thought. With any luck this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your household without doing too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Any-night-of-the-week Pechugas a la pimienta y al curry.... Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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