Pastela de pollo
Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Pastela de pollo. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Pastela de pollo is one of the most favored of current trending foods on earth. It is simple, it is quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. They're fine and they look fantastic. Pastela de pollo is something which I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Pastela de pollo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastela de pollo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pastela de pollo is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pastela de pollo estimated approx 50 min.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Pastela de pollo using 19 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.
Mi pasión por la comida árabe es archiconocida. Me encantan las especias, las masas, el cuidado con el que trabajan el hojaldre y el filo, las frutas secas, …
También me gusta su música, su cultura, su gente, al fin y al cabo los españoles tenemos mucha influencia de ellos.
Es algo que noto mucho cuando viajo al sur de España. En el norte esta influencia apenas se nota, pero en el sur a veces dudas si estás en España o en Marruecos.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pastela de pollo:
- 8 láminas filo
- 1 cebolla
- 1 pechuga de pollo
- 1 cucharada almendras
- 1 cucharada pistachos
- 1 cucharada uvas pasas
- 5 orejones
- 3 ciruelas pasas
- Comino
- Jengibre
- Cúrcuma
- Pimienta negra
- Ras el hanout
- Sal
- Aceite de oliva
- Azúcar glas
- Canela
- Mantequilla
- Aceite de oliva virgen extra
Steps to make to make Pastela de pollo
- Picamos muy menuda la cebolla y la ponemos en una sartén con un poco de aceite y dejamos que se hagan a fuego medio hasta que quede transparente.
- Cortamos el pollo en trozos muy pequeños. Una vez que esté la cebolla lista, subimos el fuego y echamos el pollo, removiendo bien para que se haga por todos lados y evitando que se pegue. Como está cortado muy menudo, se hará pronto.
- Apagamos el fuego y echamos los orejones y las ciruelas pasas cortadas también menudas.
- En un almirez machacamos las almendras y los pistachos hasta que queden menudos, pero no tanto que no se distingan los trozos.
- Mezclamos las almendras y pistachos con nuestra preparación, una vez que ésta ya se haya templado.
- Añadimos el comino, jengibre, cúrcuma, pimienta negra, el ras el hanout y la sal al gusto. Removemos bien y dejamos que repose un poco.
- Cogemos un trozo de mantequilla del tamaño de media manzana y lo calentamos hasta que se derrita. Con la ayuda de un pincel de cocina, vamos impregnando cada hoja de masa filo con la mantequilla. Metemos en el medio de la hoja una cucharada de la preparación y la doblamos de la manera que más nos guste, teniendo en cuenta que se deben superponer algunas capas de la hoja para que tenga el efecto crujiente tan característico de esta preparación.
- Metemos las pastelas en el horno precalentado a 200 ºC durante unos 15-20 minutos, hasta que se dore la masa.
- Una vez que estén listas las pastelas, las retiramos del horno y espolvoreamos por encima azúcar glas y canela. Se sirven calientes. Buen provecho
As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly find that you have much more natural control over your diet regimen and also adapt your diet plan to your individual preferences over time. Whether you wish to offer a dish that uses fewer or even more components or is a bit essentially zesty, you can make simple modifications to achieve this objective. Simply put, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to basic cooking skills for newbies you do not need to discover them however only if you understand some simple cooking methods.
This isn't a total guide to quick and very easy lunch dishes however its great something to chew on. Ideally this will get your innovative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this special food Recipe of Perfect Pastela de pollo. Thanks so much for your time. I am confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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