Pollo estilo KFC
Hello everybody, it is Brad, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Pollo estilo KFC. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.
Pollo estilo KFC is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is appreciated by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes delicious. They are nice and they look fantastic. Pollo estilo KFC is something that I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Pollo estilo KFC, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pollo estilo KFC delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pollo estilo KFC is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pollo estilo KFC estimated approx 30 minutos.
To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Pollo estilo KFC using 16 ingredients and 13 steps. Here is how you can achieve that.
Esta receta es parecida a la KFC.
La encontré por internet y la retoque un poco.
Ingredients and spices that need to be Take to make Pollo estilo KFC:
- 1 kg Alitas o Muslitos o Pechugas
- 600 gr Harina
- Pimentón Dulce
- Pimentón Picante o Chili
- Pimienta Negra
- Ajo en Polvo
- Cebolla en polvo
- Curry
- Tomillo
- Comino
- Romero
- Cúrcuma
- Perejil
- Eneldo
- Sal
- Agua
Steps to make to make Pollo estilo KFC
- Nos preparamos para hacer nuestro pollo, así que buscamos todos los productos y utensilios.
- En un bol le pondremos: 300gr de Harina. 2 Cucharaditas de Pimentón Dulce. 2 Cucharaditas de Pimentón Picante. 1/2 Cucharadita de Pimienta negra. 1 Cucharadita de Ajo en Polvo. 1 Cucharadita de Cebolla en Polvo. 1 Cucharadita de Curry. 1/2 Cucharadita de Cúrcuma. 1/2 Cucharadita de Eneldo y Perejil. 1/2 Cucharadita de Tomillo y Romero. 2 Cucharaditas de Sal. Esta mezcla hay que hacerla 2 veces, solo si nos gusta con más rebozado.
- Mezclamos las especies con la harina y procedemos a echarle agua o leche. No tiene que quedar líquida y tampoco espesa. Un intermedio.
- Una vez hecho el aderezo, le pondremos la sal al pollo y lo echaremos dentro del bol.
- Que quede bien sumergido.
- Ahora le pondremos un fil por encima y lo meteremos en la nevera de 2 a 4 horas... Según la prisa que tengamos. Con 1 hora también se puede sacar, pero es mejor esperar y sabrán mejor.
- No es necesario rebozarlo, pero el que quiera un rebozado más grueso, tendrá que rebozarlo más. Volvemos a preparar otra vez la mezcla.
- Una vez preparado y puesta la sartén con abundante aceite de girasol... Recomiendo una freidora, para que flote y así quedará mejor... Procederemos a rebozar nuestro pollo con la mezcla, lo sacudimos un poco para que caiga la harina sobrante... Pero no mucho 😉 Al rebozarlo no apretéis el pollo con los dedos mucho, os saldrá la salsa... Mi consejo, freír sin rebozar, tal como lo sacamos de la mezcla, así ahorramos y también saben bien.
- Hay que freír las alitas a fuego medio-alto... 6-8 minutos Los muslitos a fuego medio... 8-10 minutos. Si tenéis tiempo, tendréis que ver cuánto tarda en hacerse... Según que cocina tengáis... Aunque lo mejor es una freidora.
- Sacaremos el pollo de la sartén y lo pondremos en un recipiente con papel de cocina para que absorba el aceite.
- Preparamos las salsas que más nos guste y estará listo para comer. Que aproveche!!
- Que buena pinta tiene los muslitos. Ñan Ñan.
- Según quien... se le puede quitar la piel al pollo y se absorberá mejor el aderezo. Tendrá menos grasa. Las salsas... Barbacoa, kétchup, mostaza, mahonesa... Al gusto. Si os pasáis con la fritura, estará más dura la corteza. 😉 Si lo rebozais mucho la capa será más gruesa.
As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have much more natural control over your diet regimen and also adjust your diet plan to your individual tastes in time. Whether you want to offer a dish that makes use of less or even more ingredients or is a little basically hot, you can make basic changes to accomplish this goal. In other words, start making your recipes promptly. When it comes to fundamental cooking skills for newbies you don't need to discover them but only if you understand some straightforward cooking strategies.
This isn't a total guide to quick as well as easy lunch dishes but its good something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing a lot of square meals on your journey.
So that's going to wrap this up with this special food Easiest Way to Make Super Quick Homemade Pollo estilo KFC. Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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