Tortellini de calabacín
Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Tortellini de calabacín. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.
Tortellini de calabacín is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is appreciated by millions daily. It is easy, it is quick, it tastes delicious. Tortellini de calabacín is something that I have loved my entire life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Tortellini de calabacín, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tortellini de calabacín delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Tortellini de calabacín is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Tortellini de calabacín estimated approx 60 minutos.
To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Tortellini de calabacín using 11 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
Plato con muchas preparaciones no es muy difícil pero realizaremos un plato para medalla
Ingredients and spices that need to be Take to make Tortellini de calabacín:
- 2 calabacines
- 300 gr pechuga de pollo
- 2 chalotas
- 5 champiñones
- 25 gr mantequilla
- 1 vaso vino blanco(afrutado si podemos)
- 4 pimientos del píquelo enteros de bote
- 2 cucharadas azúcar
- 1 vaso nata para cocina
- 1 manzana fuji
- Tomillo y Romero para decorar
Instructions to make to make Tortellini de calabacín
- Lo primero que vamos a hacer es la salsa
Echaremos un poco de aceite de oliva en una sartén
Cuando esté caliente pondremos los pimientos en la sartén los haremos un poco por cada lado y añadimos la Azucar.
Los hacemos un poco más hasta que se disuelva la Azucar y añadimos la nata.
Dejamos que se espese un poco la echamos en el vaso de la batidora y trituramos hasta obtener la consistencia que deseemos - Cortamos la manzana por la mitad de forma que nos quede el rabo a un lado y el culo al otro. Y hacemos finas láminas con una mandolina.
Ponemos una hoja de papel de horno en una bandeja de horno las laminas de la manzana otra encima y una bandeja para que presione y lo ponemos a 100 grado en el horno unos 25 m
Sacamos y si deben de quedarse crujientes
Reservamos - Ahora el relleno
Picamos las chalotas si no tenemos podemos usar puerro pero solo la parte blanca, ponemos la mantequilla en la sartén y cuando esté líquida añadimos la chalotas y pochamos a fuego medio bajo.
Limpiamos bien los champiñones con papel de cocina y les cortamos el tallo. Los picamos muy picadito y añadimos a las chalotas.
Cuando esté hecho el champiñón le añadimos el vino y dejamos reducir.
Picamos el pollo muy picadito y lo añadimos cuando se halla evaporado el alcohol.
Yo suelo añadir un poco de curri o una cayena
Lo cocinamos un poquito apagamos el fuego y lo reservamos.
A mí personalmente me gusta picarlo todo en la termo ir o en una batidora. - Ahora cortaremos el calabacín a lo largo con ayuda de una mandolina o un corta fiambres
Los colocamos en cruz y ponemos el relleno - Lo cerramos como un pañuelo le damos la vuelta para qué no se abra y lo ponemos en una bandeja para el horno
- Precalentamos el horno a 180 grados
Y lo ponemos unos 20 m - Montamos el plato:
Ponemos un espejo con la salsa un tortellini encima y el crujiente
Adornamos con el romero y el tomillo
As your experience as well as confidence expands, you will certainly locate that you have extra all-natural control over your diet plan and also adapt your diet regimen to your individual preferences in time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or more ingredients or is a bit basically zesty, you can make basic modifications to achieve this goal. To put it simply, start making your recipes on time. When it comes to fundamental cooking abilities for novices you do not require to discover them but only if you grasp some basic food preparation techniques.
This isn't a full guide to fast as well as very easy lunch recipes but its great food for thought. With any luck this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this special food How to Make Super Quick Homemade Tortellini de calabacín. Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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