Patatas con corazón de Pitiminí (berenjena con sobrasada y queso)
Hey everyone, it's Drew, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Patatas con corazón de Pitiminí (berenjena con sobrasada y queso). One of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Patatas con corazón de Pitiminí (berenjena con sobrasada y queso) is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's simple, it's fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. Patatas con corazón de Pitiminí (berenjena con sobrasada y queso) is something that I have loved my entire life. They're nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Patatas con corazón de Pitiminí (berenjena con sobrasada y queso), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Patatas con corazón de Pitiminí (berenjena con sobrasada y queso) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Patatas con corazón de Pitiminí (berenjena con sobrasada y queso) is 2personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Patatas con corazón de Pitiminí (berenjena con sobrasada y queso) using 5 ingredients and 12 steps. Here is how you cook that.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Patatas con corazón de Pitiminí (berenjena con sobrasada y queso):
- 1 Berenjena
- 2 patatas medianas
- 1 cebolla no muy grande
- Sobrasada (no la de untar)
- Dados queso cabra, queso mozzarella, queso gratinar
Steps to make to make Patatas con corazón de Pitiminí (berenjena con sobrasada y queso)
- Lavaremos muy bien las patatas con la piel. Las meteremos en un cazo, y las cubriremos de agua. Pondremos un poco de sal y... al fuego, aproximadamente unos 20 minutos. Para asegurar de que está hecha, la pincharemos.
- Mientras haremos el relleno.
- Cogeremos la berenjena y la partiremos en dos a lo largo. Haremos unos cortes por encima con un cuchillo, le pondremos aceite y sal y la meteremos al horno para que se haga.
- Cuando esté ya hecha, le sacaremos la pulpa de dentro, y la pondremos en un colador para sacarle toda el agua que tenga.
- Volvemos a las patatas. Una vez hechas, las partimos y le sacamos la patata de dentro con mucho cuidado que no se rompan.
- En una sartén pondremos 2 cucharadas de aceite, dónde haremos la cebolla cortada en, broinoise, vamos... pequeñita, lo más que podáis. Añadiremos la berenjena que previamente también la habremos cortado muy pequeña. Y por último pondremos la patata que hemos vaciado.
- Mezclaremos bien le añadiremos pimienta, probaremos de sal, y rectificaremos si hace falta.
- Una vez hecho esto, mezclaremos la sobrasada. No os doy cantidad porque eso irá a vuestro gusto.
- Os he puesto la sobrasada de untar no, porque esa tiene mucha más grasa y quedará más aceitosa la mezcla.
- Rellenaremos las patatas y por encima de ellas le ponéis queso. A mí siempre me gusta mezclar diferentes quesos, pero es simplemente para gratinar.
- Lo pondremos en el horno a 180° arriba y abajo.
- Una vez gratinadas... BUEN PROVECHO!!!😋
As your experience as well as self-confidence expands, you will discover that you have more natural control over your diet plan and also adjust your diet to your individual tastes in time. Whether you want to offer a dish that makes use of fewer or even more active ingredients or is a bit more or less hot, you can make simple modifications to attain this goal. To put it simply, start making your dishes promptly. As for basic cooking abilities for beginners you do not need to discover them however just if you master some basic cooking methods.
This isn't a full overview to fast and also simple lunch recipes yet its good something to chew on. Ideally this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that's going to wrap this up with this special food Easiest Way to Prepare Any-night-of-the-week Patatas con corazón de Pitiminí (berenjena con sobrasada y queso). Thanks so much for reading. I am confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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