Abanico de berenjenas con salsa de tomate, mozzarella y ensalada con melón
Hey everyone, it's Drew, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Abanico de berenjenas con salsa de tomate, mozzarella y ensalada con melón. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Abanico de berenjenas con salsa de tomate, mozzarella y ensalada con melón is one of the most popular of current trending foods in the world. It is appreciated by millions every day. It's easy, it is quick, it tastes yummy. They are nice and they look wonderful. Abanico de berenjenas con salsa de tomate, mozzarella y ensalada con melón is something which I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Abanico de berenjenas con salsa de tomate, mozzarella y ensalada con melón, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Abanico de berenjenas con salsa de tomate, mozzarella y ensalada con melón delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Abanico de berenjenas con salsa de tomate, mozzarella y ensalada con melón is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Abanico de berenjenas con salsa de tomate, mozzarella y ensalada con melón estimated approx 40-45 minutos.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have Abanico de berenjenas con salsa de tomate, mozzarella y ensalada con melón using 13 ingredients and 14 steps. Here is how you cook that.
Este plato le encanta a mi hija, es fácil de preparar, es muy sano y está riquísimo.
Ingredients and spices that need to be Get to make Abanico de berenjenas con salsa de tomate, mozzarella y ensalada con melón:
- 2 berenjenas,
- 2 queso mozzarella,
- 1 kilo tomates,
- 8 tomatitos secos,
- 1 cebolla,
- ensalada de lechuga hoja de roble, 1
- 1 raja melón,
- sal
- orégano
- 1 cucharadita miel,
- 1 cucharada mostaza de Dijon,
- pastillas caldo concentrado de verduras, 2
- aceite de oliva virgen extra
Instructions to make to make Abanico de berenjenas con salsa de tomate, mozzarella y ensalada con melón
- Pelamos las berenjenas y las abrimos en tres o cuatro partes como si fuera un abanico.
- También tienes la opción de no pelar las berenjenas, yo las pelé para ver comparar, pues ya las había hecho anteriormente con piel.
- Pelamos los tomates, cogemos un par de ellos y los hacemos rodajas.
- Hacemos rodajas con la mozzarella.
- En una fuente colocamos las berenjenas y las vamos rellenando de rodajas de tomates, de mozzarella y tomatitos seco, rociamos por encima con un poco de sal, orégano y un poco de aceite y metemos en el horno a 220º durante 25-30 minutos y listas.
- Mientras se hacen las berenjenas en el horno, trituramos el resto de tomates, en la picadora.
- Pelamos y cortamos la cebolla en juliana.
- En una cacerola o una sartén echamos aceite de oliva, sofreímos un poco la cebolla y añadimos el tomate triturado, un par de pastillas de caldo concentrado y freímos el tomate durante 15-20 minutos y listo.
- Cortamos la raja de melón, quitamos la piel y hacemos dados.
- La salsa resultante del asado de la berenjena, la echamos en un cazo y reducimos durante 2-3 minutos.
- Hacemos un aliño para la ensalada en un bol con un poco de sal, vinagre, aceite de oliva, miel, mostaza, mezclamos bien y rociamos por encima de la ensalada con los dados de melón.
- En cada plato colocamos un poco de la salsa de tomate, encima ponemos la berenjena la cual rociaremos con la reducción de la salsa de su asado y un poco de ensalada con melón.
- Estos ingredientes son para 2 personas y el tiempo de preparación es de 40-45 minutos.
- Este plato resulta fácil de preparar y además está riquísimo.
As your experience and also self-confidence grows, you will discover that you have much more all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet regimen to your personal preferences in time. Whether you want to serve a recipe that utilizes fewer or more components or is a little bit basically zesty, you can make basic modifications to achieve this goal. To put it simply, start making your dishes on schedule. As for basic food preparation abilities for novices you don't need to learn them but just if you grasp some straightforward cooking techniques.
This isn't a total guide to quick and easy lunch dishes but its great something to chew on. Ideally this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing a lot of square meals on your journey.
So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Ultimate Abanico de berenjenas con salsa de tomate, mozzarella y ensalada con melón. Thank you very much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment