Solomillo con berenjenas y patatas chips

Solomillo con berenjenas y patatas chips

Hey everyone, it's Brad, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Solomillo con berenjenas y patatas chips. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Solomillo con berenjenas y patatas chips is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is enjoyed by millions daily. It's easy, it is quick, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Solomillo con berenjenas y patatas chips is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Solomillo con berenjenas y patatas chips, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Solomillo con berenjenas y patatas chips delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Solomillo con berenjenas y patatas chips is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Solomillo con berenjenas y patatas chips using 14 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Hoy tocaba una receta sana, muy sencilla de hacer y con mucho sabor. Y así de paso aprovechaba una berenjena que llevaba ya unos días en el frigorífico. Bueno las patatas chips no son tan sanas, pero había antojo 😅😅

Ingredients and spices that need to be Take to make Solomillo con berenjenas y patatas chips:

  1. SOLOMILLO CON BERENJENAS:
  2. 300 g solomillo
  3. 1 cebolla
  4. 1 berenjena
  5. 2 tomates pera
  6. 1 cucharadita ajo en polvo
  7. 100 ml vino tinto
  8. 1 pastilla caldo de carne
  9. Sal y pimienta negra
  10. Aceite de oliva virgen
  11. 1 cucharada ketchup (opcional)
  12. PATATAS CHIPS:
  13. 2-3 patatas de guarnición
  14. Aceite de oliva virgen

Instructions to make to make Solomillo con berenjenas y patatas chips

  1. Lo primero agrupar todos los ingredientes. Cortamos en brunoise la cebolla. Pelamos y picamos los tomates. El ketchup no aparece en la foto por ser opcional pero le da un toque muy especial.
  2. Ponemos una sartén amplia al fuego con un chorrito generoso de aceite y cuando esté caliente echamos la cebolla junto con el ajo en polvo y un poquito de sal. Dejamos pochar a fuego medio unos 10 minutos. Mientras cortamos los medallones de solomillo en trozos tamaño bocado y los salpimentamos. Agregamos la carne a la sartén y salteamos a fuego medio-alto un par de minutos.
  3. Añadimos el tomate junto con la pastilla de caldo picadita y dejamos que se haga todo junto a fuego medio-lento unos 20 minutos.
  4. Mientras se hace el tomate, cortamos en daditos la berenjena. Cuando el tomate se haya casi deshecho agregamos la berenjena y salteamos unos 5 minutos. Vertemos el vino tinto y cocinamos a fuego alto un par de minutos para que se evapore el alcohol. Añadimos el ketchup, removemos y dejamos que se termine de hacer a fuego medio-lento unos 20 minutos.
  5. Vamos con las patatas chips, simplemente pelamos las patatas, las cortamos en rodajas muy finitas y las ponemos en un bol con agua para que suelten el almidón, cambiamos el agua un par de veces hasta que veamos que sale limpia.
  6. En una sartén con buen fondo echamos un par de dedos de aceite y cuando esté caliente echamos nuestras patatas escurridas y las cocinamos en tres fases: primero un par de minutos a fuego alto, luego unos 10 minutos a fuego medio y por último a fuego alto hasta que empiecen a dorarse. Sacamos de la sartén y las ponemos sobre un plato cubierto con papel de cocina para que absorba el exceso de aceite.
  7. Ya tenemos nuestra comida lista. Espero que os guste!!

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet and also adapt your diet plan to your individual preferences with time. Whether you wish to offer a recipe that uses less or more components or is a little bit more or less zesty, you can make simple adjustments to accomplish this goal. In other words, start making your dishes on schedule. When it comes to standard cooking abilities for beginners you don't require to learn them however just if you master some simple food preparation methods.

This isn't a complete guide to quick and simple lunch recipes yet its good food for thought. Ideally this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your household without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Speedy Solomillo con berenjenas y patatas chips. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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