Alubias pintas con berenjena, champiñones y setas

Alubias pintas con berenjena, champiñones y setas

Hello everybody, it's me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Alubias pintas con berenjena, champiñones y setas. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Alubias pintas con berenjena, champiñones y setas is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is appreciated by millions every day. It is simple, it is fast, it tastes yummy. They are nice and they look wonderful. Alubias pintas con berenjena, champiñones y setas is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Alubias pintas con berenjena, champiñones y setas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Alubias pintas con berenjena, champiñones y setas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Alubias pintas con berenjena, champiñones y setas is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can have Alubias pintas con berenjena, champiñones y setas using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

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Ingredients and spices that need to be Take to make Alubias pintas con berenjena, champiñones y setas:

  1. 1 kl alubia pinta cocida o 400 gr de alubia pinta seca
  2. 1 berenjena de tamaño medio
  3. 130 gr champiñones
  4. 100 gr setas
  5. 1/2 cebolla
  6. 50 ml aceite de oliva
  7. Sal
  8. Albahaca seca
  9. 1 par de hojas de laurel
  10. Agua

Steps to make to make Alubias pintas con berenjena, champiñones y setas

  1. Si hemos elegido hacer nosotros las alubias en lugar de cogerlas de bote, lo primero es poner a remojo los 400gr de alubia seca, de 4 a 6 horas, pasado el tiempo las ponemos a cocinar con agua, una pizca de sal y un chorrito de aceite de oliva, entre 1h y 1/2 y 2h., el tiempo depende sobre todo de la calidad de la alubia, la piel y el tiempo de remojo, cuanto más tiempo de remojo menos tiempo de cocción, pero soltará menos almidón con lo que el caldo será menos espeso.
  2. Los 400gr de alubia seca una vez cocinada saldrá aproximadamente 1kl. Como decía más arriba el tiempo depende de varios factores, en mi caso como la piel de la alubia era muy fina no fueron necesarias más de 4 horas y de remojo y 1h y media de cocción. Si andamos justos de tiempo las podemos hacer las noche anterior, y guardarlas en la nevera con su caldo hasta que vayamos a cocinar el resto, siempre será mejor usar producto fresco.
  3. Una vez tenemos las alubias cocidas y nos vayamos a disponer a hacer el resto, escurrimos las alubias y reservamos, (obviamente en este caso que nos queden más o menos espesas nos dará igual). Lavamos y cortamos las verduras en cachitos ni muy grandes ni muy pequeños. Y las ponemos a pochar con el aceite de oliva en una olla grande, si es necesario añadimos un poco de agua para que no se quemen.
  4. Una vez pochadas las verduras, agregamos las alubias, agua lo justo, sin llegar a cubrir del todo, añadimos una pizca de sal, una pizca de albahaca y un par de hojas de laurel. Llevamos a ebullición y cuando haya empezado a hervir bajamos el fuego y dejamos unos 15 minutos más. Si os parece que no ha quedado los suficientemente espeso par vuestro gusto, podéis añadir pan rallado hasta conseguir la consistencia deseada, se puede hacer también con harina, pero la harina puede dejar grumos.

As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly find that you have much more natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your personal preferences with time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of less or even more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make easy changes to achieve this goal. Simply put, start making your recipes promptly. As for basic food preparation skills for novices you don't require to learn them however just if you understand some straightforward cooking methods.

This isn't a total guide to fast and simple lunch dishes however its good food for thought. With any luck this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your household without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this special food Steps to Prepare Quick Alubias pintas con berenjena, champiñones y setas. Thank you very much for reading. I am confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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